• Oct

    07

    2019
  • 1217
Sanacija fasada
  • Autor: Infostan Banja Luka
  • Kategorije: Blog ,
  • Oznake:

Sanacija fasada


Sanacija oronulih fasada na šest stambenih zgrada trebalo bi da počne uskoro, u okviru projekta vrijednog oko 220.000 KM. Ovih dana raspisan je i tender za izbor izvođača ovog posla, a radove će zajedno finansirati Grad i zajednice etažnih vlasnika koje su izabrane putem javnog poziva.

Grad Banjaluka je ove godine u martu mjesecu uputila javni poziv za sufinansiranje sanacija fasada na stambenim zgradama zajednica etažnih vlasnika. 

Budući da u sanaciji fasada finansijski učestvuje ZEV, internet bazirana aplikacija E-ZEV, čiji je provajder Infostan, nudi vam potpunu kontrolu i transparentnost troškova. Budite u korak sa vremenom i olakšajte vođenje vaše Zajednice. Uz Infostan aplikaciju, možete sav posao oko finansija zgrade raditi preko interneta, bez papirologije i stresa. Zavisno od odabranog paketa usluga, nudimo Vam i opcije "virtuelnog blagajnika" gdje naše osoblje preuzima na sebe sav posao oko evidencije uplata i računa. Takođe, naša aplikacija Vam omogućava obavještavanje stanara putem SMS-a, emaila, generisanje opomena za neizmirene obaveze i još mnogo toga

Tako su ovogodišnjim projektom sanacije fasada i, ujedno, „utopljavanja“ zgrada obuhvaćene zajednice etažnih vlasnika: Braće Pantića broj 7, Jug Bogdana br. 4, Knežopoljska br. 1, Skendera Kulenovića br. 14. i 16, Vaclava Havlika Vene br. 4 i Duška Koščice br. 1. Grad će za sanaciju ovih fasada izdvojiti ukupno oko 120.000 KM, a zajednice etažnih vlasnika oko 100.000 KM.Kako su naveli iz nadležnog Odjeljenja za komunalne poslove, osim na uređenju vanjskog izgleda zgrada, projekat obnove fasada podrazumijeva i poboljšanje toplotne izolacije objekata.

Zajedničkom investicijom stanara i Grada, prošle godine obnovljene su fasade na stambenim zgradama zajednica etažnih vlasnika u Bana dr Todora Lazarevića 3, 5 i 7, Aleji Svetog Save br. 4, 8 i 12, u Ulici Vojvode Radomira Putnika br. 1 i u ul. Kralja Petra II Karađorđevića.

Izvor: http://www.banjaluka.rs.ba

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja