• Jan

  25

  2017
Izjava o politici privatnosti

Izjava o politici privatnosti


Infostan d.o.o. kao vlasnik Infostan portala i pripadajućih modula se obavezuje da će čuvati privatnost svih registrovanih Korisnika koji koriste ili su koristili naše usluge. U svom radu ćemo prikupljati samo minimalne i neophodne osnovne podatke o Korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje Korisnika u skladu sa važećim propisima i dobrim poslovnim običajima u cilju pružanja kvalitetne usluge.


Prikupljanje informacija

Informacije o korisnicima se prikupljaju u minimalnoj mjeri i to samo informacije koje sami korisnici ostave prilikom eventualne registracije a koji su neophodni za funkcionisanje Infostan portala ili nekog od njegovih modula.

"Cookies" (u prevodu - kolačići)

Prilikom Vaše prve posjete, kao i tokom svake sljedeće, Infostan portal će na vaš računar poslati tzv. kolačiće (eng. cookies) odnosno male tekstualne fajlove koji se smještaju u vaš internet preglednik (browser) a koji sadrže podatke kojima se identifikujete kao jedinstveni korisnik ovog portala. Oni se  koriste isključivo za unapređenje rada portala i kako bi neke od akcija automatizovali.

Proslijeđivanje informacija

Lični podaci se nikako i ni pod kojim uslovima neće ustupati trećim licima u bilo koje svrhe, osim u slučajevima da direktno pošaljete zahtjev nekom od oglašivača ili u svoje ime ili u ime zajednice etažnih vlasnika kreirate oglas za dostavu ponuda od strane registrovanih dobavljača. Svaki dobavljač je dužan da tako pribavljene podatke koristi samo za ličnu upotrebu i bez mogućnosti ustupanja istih trećim licima.

Praćenje reklama i privatnost

Ovaj sajt može koristiti reklame i ponude trećih kompanija poput Google-a, Microsofta ili drugih domaćih ili stranih kompanija te kao takav može biti povezan sa nekim od servisa za praćenje posjećenosti, vremena zadržavanja korisnika na portalu kao i navika korisnika a bez direktnog uvida u lične podatke korisnika.

Komunikacija sa korisnicima

Infostan d.o.o. kao vlasnik ovog portala, zadržava pravo da korisnike povremeno E-mail-om obavještava o novim uslugama ili proizvodima.

Izmjena stava o privatnosti

Infostan zadržava pravo da izmijeni neke od ovih uslova i sve eventualne promjene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na ovom portalu. Korištenje ovog portala podrazumjeva Vaše slaganje sa svim promjenama i njihovo prihvatanje u cjelosti.

Infostan d.o.o.
Banja Luka
Februar 2021. godine

 • Telefon:
  +387 51 961 691

 • Save Mrkalja 13
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja