• Jul

    07

    2017
  • 7904
Infostan EZEV

Infostan EZEV


Koliko plaćate investiciono održavanje ZEV-a? A čišćenje stubišta? Znate li koliko druge zgrade plaćaju čišćenje i kojim firmama? Koliko stanara ima u Vašoj zgradi? Koliko je trenutno novca na računu ZEV-a i kako se troši?

U razgovoru sa stanarima iz susjednih zgrada, primjetili smo da većina od njih ne zna odgovore na ova pitanja. 

Razlog je jednostavan – sakupljanje novca i upravljanje imovinom zgrade je uglavnom prepušteno jednom od komšija koji se sam bori sa neplatišama, pronalazi izvođače radova, vodi računa o broju stanara i sl. Na sastancima zajednice etažnih vlasnika se uglavnom pojavljuje svega nekoliko stanara i generalno vlada opšta nezainteresovanost za zgradu i stanje u zajedničkim dijelovima zgrade.

Sve ove probleme smo imali i mi te smo rješavajući jedan po jedan problem razvili “Infostan” -  posebnu Internet aplikaciju koja znatno olakšava poslove vezane za zajednice etažnih vlasnika.

Infostan aplikacija je izrađena u formi klasične Internet stranice i možete je koristiti pomoću računara, tableta ili mobilnog telefona na brz i jednostavan način. Svi računi i izvještaji su lokalizovani na ćirilično i latinično pismo, urađeni u skladu sa važećim Zakonima o održavanju zgrada, Zakonu o zaštiti ličnih podataka kao i Zakona o računovodstvu. Trenutno stanje računa ZEV-a je dostupno i jasno prikazano svim stanarima. Pregled ličnih zaduženja i uplata je brzo i jednostavno uz mogućnost da svoje zaduženje dobijete putem SMS poruke ili kao račun u PDF formatu. 

Preko Infostan aplikacije možete lako i jednostavno poslati upit svim kompanijama koje se nalaze u bazi a koje se bave djelatnostima usko vezanim za održavanje i izgradnju. 

U samoj aplikaciji je integrisan i forum gdje stanari mogu diskutovati i odlučivati o zajedničkim investicijama i akcijama.

Ukoliko želite da testirate aplikaciju, nudimo Vam probni period u trajanju od 3 mjeseca potpuno besplatno. Dovoljno je da nam se javite na telefon 051/238-130 ili na besplatni broj 0800 30 812. Možete nas kontaktirati i putem emaila [email protected]

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja