• Sep

  20

  2019
 • 282
Preventivna deratizacija, Banja Luka 23.09.2019.
 • Autor: Infostan Banja Luka
 • Kategorije: Blog ,
 • Oznake: Blog ,

Preventivna deratizacija, Banja Luka 23.09.2019.


Preventivna jesenja sistematska deratizacija na području grada počeće u ponedjeljak 23. septembra, najavljeno je iz preduzeća „Eko-bel“.

Tokom prve sedmice, deratizacija će biti vršena kod subjekata koji se finansiraju iz gradskog budžeta, a ukoliko vremenske prilike dozvole biće odrađena i deratizacija obala rijeka i drugih vodotokova.

Planirano je da deratizacija u prvoj sedmici bude vršena u naseljima: Borik, Centar 1 i 2, Lazarevo 1 i 2, Nova varoš, Rosulje, Obilićevo, Starčevica, Desna Novoselija, Zalužani, Kuljani, Srpske toplice, Kočićev vijenac, Lauš, Paprikovac, Petrićevac, Šargovac, Drakulić, Verići, Potkozarje, Mišin han, Dragočaj, Ramići i Piskavica,

Podsjećamo, da od početka proljetne sistematske deratizacije na području grada, do sada je ovaj process uspješno obavljen u svim subjektima koji se finansiraju iz budžeta Grada i čiji je osnivač Grad, saopšteno je iz preduzeća “Eko-bel” koje sprovodi deratizaciju.

 "Detratizacija je obavljena u zgradama javne uprave i objektima kojima gazduje Grad, socijalnim i zdravstvenim ustanovama, predškolskim i  školskim ustanovoma, zatim na javnim zelenim površinama, u parkovima, na obalama rijeka i vodotokova”, kažu u “Eko-belu”

Izvor: banjaluka.com

 

KOMENTARI

 • Telefon:
  +387 51 238 130

 • Stepe Stepanovića 185A
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2020 Infostan - Izrada i projektovanje Navigo SC d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja