• Sep

    26

    2019
  • 883
Da li ste spremni za novu grijnu sezonu?
  • Autor: Infostan Banja Luka
  • Kategorije:
  • Oznake:

Da li ste spremni za novu grijnu sezonu?


Za sve naše korisnike obezbjedili smo mogućnost jednostavnog pronalaženja servisa koji će vam brzo i efikasno riješiti problem u zgradi, kao cjelini, ili u pojedinačnom domaćinstvu putem tender sistema.

Tender sisitem je modul INFOSTAN portala osmišljen kao sistem za naručivanje usluga ili proizvoda iz domena stanovanja (krečenje, servis elektro, vodovodnih ili toplotnih instalacija, sanacije krovova ili fasada, itd.). Ideja je da se objedine zahtjevi kupaca i kompanija ili pojedinaca koji se bave navedenim uslugama. U prednostima ovog modula najviše će uživati stanari jer omogućava pristup svim registrovanim kompanijama za privatne potrebe u domenu radova u domaćinstvu.

Za listu registrovananih kompanija klinite na link:  https://www.infostan.ba/kompanije

Kako se bližimo sezoni grijanja, podsjećamo na odluku koju je usvojila Skupština Grada Banjaluka:

“Prema važećim opštim uslovima o proizvodnji, isporuci i korištenju toplotne energije, koje je usvojila Skupština Grada Banjaluka, grijna sezona počinje 15. oktobra, odnosno ranije, ako se utvrdi da je od 1. oktobra prosječna dnevna temepratura spoljneg vazduha niža od 12 stepeni. Svakodnevno pratimo spoljašnje temperature i odluka o ponovnoj isporuci toplotne energije će biti donesena u zavisnosti od kretanja spoljnih temperatura, a najkasnije sa isporukom ćemo krenuti kako je i predviđeno prema opštim uslovima koji definišu zvanični početak sezone”. Servisne informacije Eko Tolpane mogu se dobiti na brojevima 0800 502 12, 051 492 868, 051 492 862, 051 492 863, 051 492 864, kao i na adresi [email protected].

Izvor: ekotoplanebanjaluka.com

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja