• Mar

    17

    2018
  • 1267
Poslovni susreti „BUDUĆNOST GRADNJE“ u Austriji

Poslovni susreti „BUDUĆNOST GRADNJE“ u Austriji


Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, kao koordinator Evropske mreže preduzetništva u Republici Srpskoj, i Evropska mreža preduzetništva Austrije pozivaju sve zainteresovane poslovne subjekte na poslovne susrete pod nazivom BUDUĆNOST GRADNJE (engl. THE FUTURE OF BUILDING), koji će se održati 08. i 09. maja 2018. godine u Beču.

Učesnici poslovnih susreta iz Republike Srpske imaće priliku da steknu znanja o najnovijim tehnologijama u sektoru građevinarstva, prezentuju svoje projektne ideje, pronađu poslovne partnere, dobiju pristup novim tržištima, iniciraju prekogranične kontakte i usvoje najnovija znanja u oblasti građevinskg sektora.
Konferencija i poslovni susreti odnose se na sljedeće sektore:

- Moderno urbano planiranje
- Pametne zgrade
- Novi metodi gradnje i materijali
- Digitalizacija
- Socijalno stanovanje
- Energetska efikasnost
- Održiva i zelena gradnja
- Gradnja drvetom
- Prirodni materijali
- Putevi i tuneli, putna infrastruktura
- Pametne kuće i automatizacija

Registracija, kao i  više informacija u vezi sa događajem,  dostupni su na službenoj intertnet  stranici događaja: https://buildings2018.b2match.io/, a krajnji rok za registraciju je 30. april 2018. godine.

Učesnici iz inostranstva su izuzeti plaćanja naknade za učešće na poslovnim susretima.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt osoba u Republičkoj agenciji za razvoj malih i srednjih preduzeća Republike Srpske je Dejan Šešlija  tel: 066 714-313, imejl: [email protected]

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja