• Feb

    27

    2024
  • 268
Novac od ZЕV-a spiskao u kladionici!

Novac od ZЕV-a spiskao u kladionici!


Prijedorčan S.L. prijavljen je tužilaštvu u tom gradu zbog sumnje da je pronevjerio 4.075 KM od svojih komšija, a dio novca je spiskao u kladionici!

U PU Prijedor navode da je S.L. bio predsjednik skupštine Zajednice za upravljanje dijelom zgrade u Prijedoru, te da je pronevjerio novac koji su stanari skuljali na zajednički račun.

”Osumnjičeni S.L. se tereti da je od maja 2022. do juna 2023. godine u svojstvu lica ovlaštenog za zastupanje Zajednice za upravljanje dijelom zgrade u Prijedoru protivpravno prisvojio novac Zajednice u ukupnom iznosu od 4.075,24 KM. Osumnjičeni je prisvajao novac od uplata koje su mu članovi Zajednice lično predavali, a određeni iznos je sa računa Zajednice uplaćivao na račune drugih pravnih lica, uglavnom sportskih kladionica”, saopšteno je iz PU Prijedor.

Izvor: ATV

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja