• Feb

    09

    2018
  • 2893
Još više opcija za vaš ZEV

Još više opcija za vaš ZEV


Tokom dosadašnje saradnje sa korisnicima, dobili smo mnoge prijedloge i sugestije te smo odlučili da neke od njih što je moguće prije implementiramo.

Kako smo obećali da ćemo kroz razvoj i konstantnu nadogradnju naše aplikacije izaći u susret korisnicima, sabrali smo neke od prijedloga i sugestija koje smo dobili u jednu cjelinu te ih tokom proteklih dana i omogućili u EZEV portalu.

Sada na stranici za podešavanje ZEV-a, u sekciji "Karakteristike" možete podesiti i:

- lokaciju zgrade (kako bi izvođači i majstori mogli lakše pronaći vašu zgradu)
- energetsku klasu objekta
- osnovne podatke o upravniku
- tip krova, fasade i grijanja
- godinu izgradnje objekta
- broj spratova, liftova i ulaza
- i još mnogo toga

Takođe, sada možete uključiti i opciju da se korisnicima koji nisu izmirili račune preko određenog iznosa automatski pošalje SMS poruka kao podsjetnik. Sve što treba je da kod samog korisnika upišete validan broj telefona te da uključite opciju prijema SMS poruke.

U narednim danima planiramo još novosti i praktičnih mogućnosti.

Ovom prilikom pozivamo sve koji su zainteresovani a do sada nisu imali priliku sa sarađuju sa nama da se jave putem Kontakt stranice ili emailom. Želimo da napravimo Internet servis koji će na jednom mjestu objediniti sve kvalitetne izvođače i zajednice etažnih vlasnika koje žele uređenu i funkcionalnu zajednicu

 

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja