• Apr

  16

  2019
 • 403
Infostan uputstvo

Infostan uputstvo


Kako bi svima koji žele samostalno koristiti Infostan EZEV osigurali podršku i pomogli u radu, kreirali smo i posebnu “WIKI” sekciju Infostan portala sa detaljnim instrukcijama oko rada na EZEV portalu.

Na adresi https://doku.infostan.ba možete pronaći detaljne instrukcije i objašnjenja svih sekcija EZEV portala. Takođe, u svakoj sekciji su prikazane detaljne forme i tabele sa opisima svih relevantnih polja i ikonica.

Instrukcije su organizovane kroz kratke lekcije koje će menadžerima i upravnicima zajednica etažnih vlasnika olakšati samostalno vođenje finansija i upravljanje zajednicom. Sve novine koje u međuvremenu napravimo ćemo takođe opisati i pojasniti tako da uvijek imate ažurno uputstvo, dostupno 24h dnevno

Naravno, i dalje smo dostupni od putem telefona 051/238-130 ili emaila [email protected] (radnim danima od 9 do 17h) te Vas pozivamo da nam se javite ukoliko pronađete neki problem ili trebate dodatna objašnjenja za pojedine funkcije.

KOMENTARI

 • Telefon:
  +387 51 238 130

 • Stepe Stepanovića 185A
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2020 Infostan - Izrada i projektovanje Navigo SC d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja