• Mar

    15

    2019
  • 2227
Banja Luka - Od ponedjeljka proljetna akcija čišćenja grada
  • Autor: Infostan
  • Kategorije: Vijesti ,
  • Oznake:

Banja Luka - Od ponedjeljka proljetna akcija čišćenja grada


Ovogodišnja proljetna akcija čišćenja i uređenja grada biće sprovedena u periodu od 18. marta do 19. aprila ove godine, najavljeno je iz Odjeljenja za komunalne poslove. Aktivnosti u vezi sa proljetnom akcijom čišćenja i uređenja grada odvijaće se prema ranije utvrđenom operativnom planu i rasporedu, a u dogovoru sa predstavnicima mjesnih zajednica i izvođačima radova.

– Odlaganje otpada će se vršiti u postavljene kontejnere od pet kvadratnih metara, kao i na druga mjesta pristupačna vozilima za odvoz. Akcija će se sprovoditi u saradnji sa građanima, školama, ustanovama i udruženjima, a uz koordinaciju sa mjesnim zajednicama i preduzećima koja će vršiti odvoz – ističe Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

On naglašava da je glavni cilj akcije da se prikupi i iznese što više krupnog otpada, starih stvari, otpada i smeća iz rijeka i potoka i svake druge vrste  otpada (izuzev građevinskog otpada, čiji odvoz nije predviđen ovim aktivnostima), koji opterećuje i zagađuje životnu sredinu.

Kompletan operativni plan akcije po naseljima možete preuzeti OVDJE.

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja