• May

  16

  2021
 • 362
Do 31. maja prijave za sufinansiranje obnove zgrada

Do 31. maja prijave za sufinansiranje obnove zgrada


HAN PIJESAK – Načelnik opštine Han Pijesak Slobodan Đurić raspisao je javni poziv za zajednice etažnih vlasnika za sufinansiranje sanacije i rekonstrukcije krovova i fasada zgrada, koji će biti otvoren do 31. maja.

Za ovu namjenu opština je rebalansom budžeta obezbjedila 100.000 KM.

Načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu, finansije i društvene djelatnosti Slavica Ašonja rekla je danas Srni da je učešće opštine i zajednice etažnih vlasnika u finansiranju radova po 50 odsto.

Prema njenim riječima, projekti sa kojima zajednice etažnih vlasnika mogu konkurisati odnose se samo na sanaciju i rekonstrukciju krova, na sanaciju postojećih fasada, odnosno bojenje i sanaciju postojećih fasada uz primjenu mjera energetske efikasnosti.

Ona je napomenula da ovaj postupak provodi opštinska komisija koja ima predsjednika i četiri člana, a pravo učešća u javnom pozivu imaju sve zajednice etažnih vlasnika koje su registrovane kod ovog opštinskog odjeljenja.

Izvor: Palelive

KOMENTARI

 • Telefon:
  +387 51 961 691

 • Srpska 99
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2022 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja