• Aug

    23

    2017
  • 1324
Banja Luka - Uredite prostor uz pomoć Gradske uprave (poziv)
  • Autor: Infostan
  • Kategorije: Vijesti ,
  • Oznake:

Banja Luka - Uredite prostor uz pomoć Gradske uprave (poziv)


Kako je i planirano gradskim budžetom za 2017. godinu, Odjeljenje za opštu upravu grada Banja Luka, objavilo je javni poziv za dodjelu sredstava za podršku projektima mjesnih zajednica za uređenje prostora.

Za ovu namjenu je predviđeno 150 000 KM (do 2 500KM po projektu),  pri čemu svaka od 57 mjesnih zajednica grada Banje Luke može da predloži najviše dva projekta.  Prema riječima gradonačelnika Igora Radojičića, radi se o manjim projektima koji se odnose na rješavanje manjih infrastrukturnih radova na području mjesne zajednice i koji mogu da riješe određene probleme na lokalu. 

Zahtjev se podnosi na predviđenom obrascu te mora sadržavati: 
- podatke o podnosiocu zahtjeva,
- kraći opis projekta, 
- očekivani rezultat projekta i 
- iznos sredstava neophodnih za realizaciju projekta.

Pored navedenog obrasca, neophodno je dostaviti i predračun samih radova i neophodnih materijala i roba kao i zapisnik sa sjednice Savjeta mjesne zajednice na kojij su utvrđeni prijedlozi projekata.

Ukoliko za neke projekte postoje zainteresovani donatori u robi ili uslugama, na obrascu je neophodno navesti detaljan opis učešća navedenih lica. 

Javni poziv je otvoren do 23.9.2017. godine i sve prijavljene projekte će ocjenjivati komisija nakon čega će biti dodijeljena sredstva.

Više informacija možete pronaći ovdje

 

 

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja