• Aug

  20

  2017
 • 248
Banja Luka - Izrada urbanističkog plana grada

Banja Luka - Izrada urbanističkog plana grada


Nakon poništenja prethodnog tendera, gradske vlasti Banja Luke će uskoro raspisati međunarodni javni poziv za izradu novog urbanističkog plana grada.

Prema riječima V.D. načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje Slobodana Stanarevića, kako bi dobili što jaču konkurenciju između projektantskih kuća, odlučeno je da se raspiše međunarodni tender. Takođe, navedeno je i da procijenjena vrijednost nabavke iznosi 500.000 KM te bi novim urbanističkim planom koji je od ogromne važnosti za grad definisali izgled grada kroz narednih 20 godina. 

Podsjećamo, prethodni tender koji je proveden još prije tri godine je poništen nakon višegodišnjeg sudskog spora izazvanog žalbom jednog od ponuđača. 

Posljednji urbanistički plan gradske vlasti usvojile su još davne 1975. godine, a dokument je istekao uoči proteklog rata, 1990. godine. 

KOMENTARI

 • Telefon:
  +387 51 238 130

 • Stepe Stepanovića 185A
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2018 Infostan - Izrada i projektovanje Navigo SC d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja