• Jun

  25

  2021
 • 926
Akcija “Biramo najuređenije” produžena do 5. jula

Akcija “Biramo najuređenije” produžena do 5. jula


BANjALUKA - Akcija Gradske uprave pod nazivom “Biramo najuređenije” produžena je i trajaće do 5. jula.

Zbog velike zainteresovanosti, Komisija je odlučila da produži rok za prijave kako bi svi mogli da prijave dvorišta i učestvuju u ovoj akciji koja se organizuje 19. godinu uzastopno.

- Tako i ove godine, pod sloganom “Uređujem svoje dvorište, uređujem svoj grad”, biramo najuređenije privatno dvorište, najuređeniji prostor privrednih subjekata i javnih ustanova, najuređeniji prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon. Zainteresovani sugrađani mogu se prijaviti putem prijavnog lista, koji mogu preuzeti ispred Prijemne kancelarije u Gradskoj upravi ili na sajtu grada - kazali u Gradskoj upravi.

Imajući u vidu neizvjesnost epidemiološke situacije potrebno je da se uz prijavni list dostavi 10 fotografija, u slučaju da izlazak Komisije na teren ne bude izvodljiv.

Izvor: Glassrpske

KOMENTARI

 • Telefon:
  +387 51 961 691

 • Save Mrkalja 13
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja