• Jun

    21

    2021
  • 1623
"Renovator" - šta nudimo

"Renovator" - šta nudimo


Firma "Renovator" bavi se unutrašnjim završnim radovima. U svom opusu nudi široku lepezu radova koji vaš dom može dovesti do savršenstva.

Između ostalog ističemo ponudu:

1. Rigips radove

Rigips radovi osim što imaju dekorativni i estetski karakter oni u vidu pregradnih zidova i spuštenih plafona ne opterećuju statiku objekta i imaju dodatnu fukcionalnost jer donosi perfektno ravnu površinu jakih mehaničkih karakteristika. Ovakavi radovi omogućavaju nam da odmah nakon postavke zida isti možemo dalje gletovati, krečiti, oblagati pločicama ili tapetama.

2. Dekorativne tehnike

Sa našim klijentima smo uvjek u dogovoru kako bi udovoljili njihovim željam za izgled interijera jer klasinično bojenje zidova je za neke davna prošlost. I pored brige o higijeni zidova mnogi se odlučuju ze dekorativno bojenje kako bi se njihov dom estetski razlikovao o drugih i samim tim bio moderniji.

3. Klasični molerski radovi

4. Unutrašnje fasade

Ukratko, fasada je neizostavna kao estetski i izolacioni element vašeg doma. Našim klijentima obezbjeđujemo kako estetski tako i sigurnosni ugođaj bez dodatnih briga o spoljašnjim faktorima koji mogu uticati na klimu našeg životnog prostora.

5. Montaža "old brick" - a (imitacija stare cigle)

Dekorativna stara cigla je definitivno vodeći trend koji svaki dom bez obzira na opredeljenje čini za nijasnu toplimi. Renovator je tu za vas da vam ponudi rješenje i da “last touch” koji će vaš dom učiniti domom.

6. Montaža gipsanih dekoratovnih lajsni

Kako zaokružiti cijelu priču u vašem domu već ugradnjom dekoratvnih lajsni. Nudimo različita riješenja i prijedloge kako bi svaka prostorija mogla izgledati: prostrano, moderno ili rustikalno.


Kako bi naša ponuda bila kompletnija i samim tim efikasnija, imamo i tim saradnika:

- Centralno grijanje

- Vodoinstalacije

- Keramika

- Razvod elektro instalacija

- Parketarski radovi

- Pvc i al. stolarija


Trudimo se da ono što radimo bude kvalitetno urađeno i da saradnja sa klijentima bude na obostrano zadovoljstvo.

Za vas smo uvjek tu na:

Broj telefona: + 387 65 830 610

e-mail: [email protected]

U nastavku pogledajte par fotografija:

             

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja