• Jan

    31

    2018
  • 1222
Više detalja oko naših paketa

Više detalja oko naših paketa


Nakon malo detaljnijeg istraživanja, uvidjeli smo da pojedine zajednice etažnih vlasnika imaju svega nekoliko stanova i da je poprilično teško sakupiti novac za tekuće i investicione troškove zgrade.

U narednim redovima ćemo malo detaljnije pojasniti razlike između pojedinih paketa

Nastojeći da naše usluge približimo što većem broju korisnika, odlučili smo da kreiramo tri paketa usluga i to:
- Infostan Start (besplatan paket)
- Infostan Start 10+ (9.70KM mjesečno)
- Infostan Komplet (već od 2 KM/stanu mjesečno *)

Infostan Start

“Infostan Start” paket je potpuno besplatan za sve zajednice etažnih vlasnika koje imaju do 10 stanova ili poslovnih prostora a žele sami da vode i upravljaju svojom zajednicom. Osnovna ideja je bila da i manje Zajednice (sa 9 i manje članova) imaju način da jednostavno i transparentno vode svoju zajednicu etažnih vlasnika.

Paket uključuje sve mogućnosti ostalih paketa kao što su: email adresa za izvode i ponude (sa domenom @infostan.ba), računi, izvještaji i opomene u PDF formatu, "online" oglasna tabla i forum za stanare, SMS poruke sa visinom računa te email obavještenja. Takođe, kako bi osigurali transparentnost između članova zajednice, navedenu email adresu možete po želji preusmjeriti na privatni email ili na više email adresa (npr svim članovima upravnog odbora, zainteresovanim stanarima i sl.).

Na kraju fiskalne godine, sva dokumentacija neophodna za izraduzavršnog računa će biti spremna.

Infostan Start 10+

Paket uključuje sve mogućnosti Infostan Start paketa uz mogućnost da unesete neograničen broj stanova unutar jednog ZEV-a i to po cijeni od svega 9.70KM mjesečno.

Ovo je idealna opcija za veće zajednice koje imaju osobu voljnu da se samostalno posveti vođenju zajednice. Idealna je i opcija za samostalne knjigovođe koje vode više zajednica a žele da unaprijede svoju uslugu tako što će etažni vlasnici imati mogućnost da prate poslovanje zajednice putem Infostan portala, preuzimaju račune u PDF formatu ili da se aktivno uključe u rad svoje zajednice.

Infostan Komplet

Pored navedenih paketa nudimo vam i paket gdje naše osoblje preuzima na sebe svu evidenciju uplata i isplata, štampu i kovertiranje računa, slanje opomena neplatišama te izradu završnog računa od strane sertifikovanog knjigovođe sa kojim imamo potpisan ugovor.

U slučaju da se odlučite za Komplet paket, vaše obaveze ostaju organizacija sastanaka zajednice i preusmjeravanje računa za zajednicu na naš email kako bi pravovremeno mogli voditi evidenciju. Naše osoblje će preuzeti na sebe sve druge poslove poput: evidencije finansija, štampe i kovertiranja računa, generisanje i slanje opomena neplatišama, praćenje troškova i saradnja sa dobavljačima (Vodovod, Elektro, čišćenje, itd). Aktivnom saradnjom sa dobavljačima, potrudićemo se da u listi dobavljača uvijek imate najbolju ponudu koja osigurava kvalitetno izvedene radove uz povoljne troškove.

* - Redovna cijena za Infostan komplet paket: 2.50KM / stanu / mjesečno pri čemu u toku promo perioda odobravamo popust od 20%.

Više informacija možete pronaći na stranici EZEV, putem forme za ponude ili putem Kontakt stranice.

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja