• Dec

    25

    2017
  • 2806
Saradnja sa kompanijom Invest Tim Banja Luka

Saradnja sa kompanijom Invest Tim Banja Luka


Ukoliko kupujete stan a ne želite ništa osim vrhunskog kvaliteta, onda imamo odličnu vijest za Vas

U saradnji sa kompanijom Invest Tim d.o.o. Banja Luka koja gradi zgradu u ulici Ranka Šipke (naselje Paprikovac), osigurali smo da kupci stanova na pomenutoj lokaciji pored vrhunskog kvaliteta gradnje i ugrađenih materijala dobiju i Infostan Komplet paket usluga i to potpuno besplatno za period od jedne godine.

U toku besplatnog perioda možete se u potpunosti posvetiti nabavci namještaja i finog uređenja Vašeg stana dok će naše osoblje na sebe preuzeti sve druge poslove oko zajednice etažnih vlasnika, kompletiranja spiska stanara, unosa računa za vodu, struju, održavanja, čišćenja...

Kao što su izborom vrhunskih materijala za gradnju pokazali želju da dobijete najviše za Vaš novac, kolege iz kompanije Invest Tim d.o.o. su našom međusobnom saradnjom potvrdili da zajedno možemo otići i korak dalje.

Ponuda stanova je raznolika i obuhvata od savršeno raspoređenih jednosobnih stanova površine 35m2 pa do trosobnih stanova površine 79m2.

Više detalja oko ponude stanova možete dobiti putem stranice Invest Tim d.o.o. ili putem telefona 065/150-600. Takođe, ponudu stanova možete pogledati i na našim stranicama odnosno na profilu same kompanije - LINK

Vaš Infostan - domaćinska posla

 

 

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja