• Aug

  08

  2017
 • 196
Prisvojio pare Zajednice etažnih vlasnika

Prisvojio pare Zajednice etažnih vlasnika


Dobojska Policijska uprava /PU/ podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv lica iz Doboja čiji su inicijali B.S. osumnjičenog da je kao odgovorno lice sa žiro računa Zajednice etažnih vlasnika stambene zgrade koju zastupa podigao i prisvojio 1.450 KM.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je prijavljeni B.S. iskoristio ovlašćenje raspolaganja novca iz zajedničkih sredstava za finansiranje i održavanje stambene zgrade i sebi odobrio isplatu na ime naknade za rad predsjednika Upravnog odbora Zajednice etažnih vlasnika od 13. januara do 1. decembra 2015. godine.

B.S. je sa žiro računa Zajednice etažnih vlasnika podigao i prisvojio 1.450 KM, a da za isplatu navedene naknade nije posjedovao odluku Skupštine Zajednice etažnih vlasnika.

Na navedeni način prijavljeni B.S. je ostvario protivpravnu imovinsku korist od 1.450 KM, iznos za koji je oštetio Zajednicu etažnih vlasnika koju je zastupao.

Izvor: SRNA

KOMENTARI

 • Telefon:
  +387 51 238 130

 • Stepe Stepanovića 185A
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2018 Infostan - Izrada i projektovanje Navigo SC d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja