• Nov

    17

    2017
  • 4271
Predstavljamo kompanije - Card Lock

Predstavljamo kompanije - Card Lock


Jedan od preduslova za urednu i čistu zgradu je između ostalog i održavanje ulaznih vrata zgrade ali i kontrola pristupa samom stubištu.

Otključavanje ulaznih vrata klasičnim ključem je često jedino rješenje ali u slučaju da nosite namirnice iz kupovine poprilično nepraktično. Prilikom otključavanja klasičnim ključem dolazi do habanja cilindra i vremenom do težeg otključavanja što se može riješiti jedino zamjenom kompletne brave. Takođe, stanari često umjesto za rukohvat na vratima, ista otvaraju povlačenjem ključa što može dovesti i do lomljenja ključa u samoj bravi.

Srećom postoji znatno elegantnije rješenje – RFID tag uparen sa RFID čitačem

Princip rada je vrlo jednostavan. Na postojeći interfon se nadogradi RFID čitač koji je uparen sa određenim brojem privjesaka ili kartica te je za otključavanje ulaznih vrata dovoljno privjesak približiti samom čitaču na par cm nakon čega će se vrata otključati.

Posebna prednost RFID čitača i privjesaka je što čitač i privjesci ne koriste baterije i nakon ugradnje i kupovine privjeska nemate potrebu za dodatnim održavanjam. Ugradnja na postojeće interfone je brza i laka te smanjujete troškove održavanja brava ulaznih vrata.

Sam čitač može biti realizovan kao klasični čitač (senzor) ili kao čitač sa integrisanom tastaturom tako da je moguće otključati vrata i preko numeričkog koda. I jedna i druga varijanta su realizovane robusno i u čvrstom antivandal kućištu otpornom na vodu sa prednje strane. Čitač može memorisati do 2000 različitih privjesaka ili kartica i čak u slučaju oštećenja samog čitača vrata nije moguće otključati.

Za više informacija oko RFID čitača i privjesaka za kontrolu pristupa i beskontaktno otvaranje vrata možete kontaktirati osoblje kompanije Card Lock koje ovom prilikom želimo da pohvalimo za brzo i kvalitetno odrađen posao. Kako nam rekoše, samo u B. Luci su navedeni sistem ugradili u preko 160 objekata koje svakodnevno upotrebljava na stotine korisnika.

Card Lock
Knežopoljska 5
Telefon: 065/ 861-432
E-mail: [email protected]

Pored navedene usluge, Card Lock Vam nudi i usluge ugradnje video nadzora te prodaju i ugradnju LED rasvjete

privjesak može biti realizovan kao klasični privjesak ali i kao kartica slična kreditnoj kartici ili kao naljepnica koju možete nalijepiti na novčanik ili mobilni telefon

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja