• Nov

    18

    2017
  • 2396
Banja Luka - hotel Meriot u našem gradu
  • Autor: Infostan
  • Kategorije: Vijesti ,
  • Oznake:

Banja Luka - hotel Meriot u našem gradu


Najveći svjetski hotelski brend Marriott International i domaća kompanija MMI Razvoj projekata, danas su u Banjoj Luci potpisali franšizni ugovor o otvaranju hotela „Courtyard by Marriott“ Banja Luka. Ovo je prvi takav projekat u Banjoj Luci i Republici Srpskoj.

Gradonačelnik Igor Radojičić, koji je prisustvovao potpisu ugovora, istakao je da je ovo veoma značajan dan, jer naš grad dobija svjetski brend iz oblasti hotelijerstva.

- Otvaranjem hotela „Courtyard by Marriott“, Banja Luka postaje član ove velike porodice i dobija svoje mjesto na svjetskoj mapi najvećeg hotelskog lanca, a samim tim, o nama će informacije dobiti veliki broj ljudi. Veoma smo zainteresovani za proširenje turističke ponude grada. Padimo mnogo na tome kako bismo turiste doveli u naš grad, a kojima je potreban i ovakav smještaj – rekao je Radojičić.

Direktor kompanije MMI Razvoj projekata, Nada Kuzmanović, ističe da je „Courtyard by Marriott“ Banja Luka, hotel sa 4 zvjezdice prema svjetskim standardima. Hotel se gradi u centru Banje Luke, u ulici Prvog krajiškog korpusa, ponudiće drugačiji pristup gostima, prilagođen njihovim zahtjevima i potrebama. 

- Zvanično otvaranje hotela predviđeno je za 1. maj 2019. godine. Hotel će imati 118 prostranih, elegantnih i savremeno opremljenih soba, sobe za invalidna lica, višenamjensku multimedijsku konferencijsku salu sa oko 200 mjesta, restoran sa preko 100 mjesta, recepciju, velnes, fitnes salu, podzemnu garažu i druge sadržaje propisane strogim standardima ovog lanca hotela - istakla je ona.

U ime Marriott International, ugovor je potpisala Silvija Lovreta, direktor razvoja za jugoistočnu Evropu.

- „Marriott International“ je najveći svjetski hotelski brend, sa više od 6.200 hotela u 125 zemalja, sa portfoliom od 30 hotelskih brendova, sa preko 1,2 miliona smještajnih jedinica i preko 100 miliona članova lojaliti kluba. Marriott je i regionalni lider u hotelijerstvu, sa hotelima otvorenim u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu, Skoplju i drugim gradovima, a napredak Banje Luke svakako bi trebalo da prati i razvoj hotelskoh smještaja u gradu – rekla je Lovreta.

Izvor: banjaluka.rs.ba

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja