• Mar

    12

    2021
  • 770
Pomoć grada u sanaciji šest fasada

Pomoć grada u sanaciji šest fasada


BANJALUKA - Grad će tokom ove godine sufinansirati radove na sanaciji fasada na šest stambenih zgrada zajednica etažnih vlasnika, koje su izabrane putem javnog poziva i sa kojima su potpisani ugovori prošle godine.

Zbog neuspjelih procedura javnih nabavki, ovaj projekat jačanja energetske efikasnosti, uz učešće zajednica etažnih vlasnika, nije realizovan 2020. te je planirano da bude realizovan tokom ove godine, za šta je nacrtom budžeta grada planirano 180.000 KM.

- Tek kada riješimo ovih šest zgrada, koje su izabrane na pozivu sprovedenom 2019. godine, pod uslovom da budu obezbijeđena dodatna sredstva, možemo ići u realizaciju nekog drugog projekta, odnosno raspisivanja novog javnog poziva za sanaciju fasada - naveli su iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Kako bi vaš ZEV mogao učestvovati u sanaciji fasade, u cilju bolje energetke efikasnosti, potrebna su odrađena sredstva na računu ZEV-a. Većina stanara ne zna kojim sredstvima raspolaže ZEV jer troškovi ZEV-a i sam račun nisu transparentni za sve članove. Kako  bi izbjegli neugodne situacije sa stanarima zgrade, preporučujmo uvođenje Infostan E-ZEV aplikacije i korištenje "virtulelnog bagajnika". 

Sve informacije o E-ZEV aplikaciji saznajte na našem sajtu, klikom na LINK.

Za više infomacija o punudama i cijenam usluga obratite se na telefon 051/961-691 ili kontakt mail: [email protected].

Izvor: Gassrpske, Infostan

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja