• Jun

  07

  2024
 • 257
Počinje akcija “Biramo najuređenije”: Prijave za najljepše dvorište otvorene do 21. juna

Počinje akcija “Biramo najuređenije”: Prijave za najljepše dvorište otvorene do 21. juna


Pod sloganom „Uredi svoje dvorište, uredi svoj grad“ Grad Banja Luka pokreće 22. po redu akciju „Biramo najuređenije, a prijave će biti otvorene u periodu od 6. do 21. juna.

Kao i do sada u ovoj tradicionalnoj akciji, biće izabrano najuređenije privatno dvorište, najuređeniji prostor privrednih subjekata, javnih ustanova, najuređeniji prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon.

Zainteresovani građani mogu se prijaviti putem prijavnog lista, koji mogu preuzeti ispred Prijemne kancelarije u Gradskoj upravi ili OVDJE.

Popunjene prijave sa fotografijama, potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu: [email protected] ili ih predati u Prijemnu kancelariju Gradske uprave.

Prijave je moguće dostaviti i putem pošte, na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka (Komisija za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“), Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka.

Za dodatne informacije možete se obratiti predsjednici Komisije za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“, Sanji Matarugi na broj: 051 244-444 (lokal 774).

KOMENTARI

 • Telefon:
  +387 51 961 691

 • Save Mrkalja 13
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja