• Jan

    15

    2018
  • 1443
Nove mogućnosti Infostan portala

Nove mogućnosti Infostan portala


U saradnji sa korisnicima, nadogradili smo naš Infostan portal tako da sada još lakše možete voditi finansije vaše zajednice etažnih vlasnika

Kako bi olakšali vođenje finansija i generisanje zaduženja za stanare, nadogradili smo Infostan portal tako da možete na brz i jednostavan način kreirati stavke zaduženja i na vrlo jednostavan način aktivirati ili deaktivirati za svaki stan posebno čime se olakšava vođenje finansija (npr. neko od stanara želi unaprijed da plati za čitavu godinu i sl.).

Kako bi uštedjeli svoje vrijeme, omogućili smo i da stavke možete aktivirati i deaktivirati na tačno određeni datum i to potpuno automatski.

Pored upravljanja stavkama zajedničkim za sve stanove i poslovne prostore u ZEV-u, dodali smo mogućnost i da za pojedine stanove možete kreirati posebnu stavku vezanu samo za navedeni stan ili poslovni prostor.

Naravno, bilo da se radi o generalnim stavkama zajedničkim za čitav ZEV ili da se radi o pojedinačnim stavkama koje ste vezali za određeni stan, sve stavke možete kreirati tako da se izračunavanje bazira na tri načina:
- po stanu,
- po članu domaćinstva
- po m2 površine

I to nije sve, dodali smo i mogućnost da za svoj ZEV ostavite kratke napomene kao i napomene za pojedinačne stanove ili poslovne prostore. Dakle nema potrebe da koristite papir i olovku kada smo sve digitalizovali.

U narednom periodu obećavamo još neke novine koje će dodatno olakšati posao i smanjiti trošak.

Postanite član najveće zajednice etažnih vlasnika u R. Srpskoj i Bosni i Hercegovini! Iskoristite priliku da potpuno besplatno testirate naš portal

Infostan tim

 

 

 

 

 

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja