• Feb

  03

  2019
 • 405
Još jedna uspješno završena godina

Još jedna uspješno završena godina


Sezona je završnih računa i vrijeme je da "podvučemo crtu" za sve evidencije iz 2018. godine

Ako ste odabrali "Infostan Komplet" paket, onda možete u potpunosti da nam prepustite sve obaveze oko vašeg ZEV-a. Naša je obaveza da u saradnji sa sertifikovanim knjigovođama pripremimo svu dokumentaciju i predamo izvještaje u APIF što smo uspješno obavili.

Ukoliko ste odabrali "Infostan Start" paket, neophodno je da unesete sve račune koje ste dobili (zaključno sa 31.12.2018. godine) i da evidentirate sve bankovne izvode iz 2018. godine. Nakon toga kliknite na opciju "Zatvori knjige" čime ćete zaključiti 2018. i otvoriti novu, 2019. godinu.

Sva dokumentacija neophodna za izradu završnog računa vas čeka spremna u sekciji "Izvještaji" (bilans stanja, bilans uspjeha ali i sve druge izvještaje neophodne za ovaj posao).

Zahvaljujemo se korisnicima na još jednoj uspješno zaključenoj godini te pozivamo sve zainteresovane koji do sada nisu testirali našu aplikaciju da se jave preko Kontakt stranice. 

Testirajte Infostan EZEV u periodu od 3 mjeseca potpuno besplatno.

Vaš Infostan

KOMENTARI

 • Telefon:
  +387 51 238 130

 • Stepe Stepanovića 185A
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2020 Infostan - Izrada i projektovanje Navigo SC d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja