• Jun

    30

    2017
  • 1870
Delta Planeta u Banjoj Luci do kraja 2018. godine
  • Autor: Infostan
  • Kategorije: Vijesti ,
  • Oznake:

Delta Planeta u Banjoj Luci do kraja 2018. godine


U Banjoj Luci je položen kamen temeljac za izgradnju najvećeg šoping centra u BiH – Delta Planet

“Ovo je impresivan dan i zaista značajna godina za Delta Holding, nama je vrlo značajno što imamo to regionalno širenje koje smo opredijelili kao strateški cilj, imajući u vidu da krajem augusta otvaramo Interkontinental hotel u Ljubljani, to će biti jedini s pet zvjezdica u Ljubljani, a postavljanje kamena temeljca u Banjoj Luci je samo potvrda tog našeg opredjeljenja da budemo regionalno prisutni”, rekao je Jeremić i dodao da će građani Banje Luke i regiona ovdje moći provoditi vrijeme, radovati se i kupiti određene brendove koji do sada nisu bili prisutni na ovom tržištu

“Ovo je veliki momenat za našu kompaniju, mi smo uzbuđeni, vjerujemo da će ovo biti još jedan od velikih projekata koje je Delta realizovala, kao što su Delta City u Beogradu i Podgorici”, rekla je Zorana Ždrale, direktorica Delta Real Estatea.

Gradonačelnik Banja Luke, Igor Radojičić takođe nije krio zadovoljstvo i dodao kako je ovo velika investicija za Banju Luku koja se uklapa u koncept razvoja glavnog grada Republike Srpske a koji u regionalnom smislu dobija upravo onaj sadržaj koji mu treba.

“Mi smo regionalni, trgovinski, ugostiteljski centar u koji će građani iz čitavog regiona sada dolaziti i zbog Delta šoping centra, a važan je i broj radnih mjesta, s nekoliko ovakvih investicija Banja Luka bi riješila problem nezaposlenosti”, uvjeren je Radojičić.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je rekao da je o ovoj investiciji već sve rečeno te da je velika stvar za Republiku Srpsku da se ovdje gradi prostor of 62 000 kvadratnih metara šoping centra koji će zaposliti 2.500 radnika.

”Šoping mol koji će u investicionom smislu koštati oko 70 miliona eura, to je velika strana investicija. Zadovoljan sam zbog činjenice što će krajem iduće godine, da nemate dilemu da će to biti prije izbora, biti otvoren ovaj šoping centar”, rekao je Dodik.

Kamen temeljac su položili Dejan Jeremić, potpredsjednik za operativne poslove u Delta Holdingu i predsjednik R. Srpske Milorad Dodik.

Izvor: Delta Real Estate

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja