• Dec

  04

  2023
 • 665
Banjaluka bogatija za 15 stabala platana

Banjaluka bogatija za 15 stabala platana


BANJALUKA - Grad Banjaluka bogatiji je za 15 novih stabala, koja su gradu poklonili stanari Zajednice etažnih vlasnika u Jug Bogdana 17.

Naime, u namjeri da svoj grad učine ljepšim, stanari su izdvojili sredstva iz budžeta Zajednice i nabavili sadnice platana koje će od sada krasiti Ulicu Jug Bogdana i Aleju Solunaca na Istočnom tranzitu.

Iz Odjeljenja za komunalne poslove zahvalili su stanarima ove zajednice na vrijednoj donaciji, ali i opredijeljenosti da svoje naselje i svoj grad učine ljepšim i ugodnijim mjestom za život.

"Ponosni smo na stanare ZEV Jug Bogdana 17, koji su se na ovaj način pridružili jesenjoj sadnji, ali i pokazali sviopredijeljenost da kroz uređenje eksterijera svoj životni prostor i svakako svoj grad učine ljepšim. Ovakvi primjeri svakako podstiču kulturu lijepo uređenog prostora, ali i doprinose tome da Banjaluka očuva epitet "grada zelenila", poručuju iz Odjeljenja.

Izvor: Nezavisne 

KOMENTARI

 • Telefon:
  +387 51 961 691

 • Save Mrkalja 13
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja