• Nov

    04

    2017
  • 1855
Tuzla - Određeni termini odvoza krupnog i kabastog otpada

Tuzla - Određeni termini odvoza krupnog i kabastog otpada


Ako stanujete u Tuzli a naredni vikend imate nešto slobodnog vremena, možete ga utrošiti na sređivanje i čišćenje podrumskih prostorija i dvorišta.

Jesenja akcija organizovanog odvoza krupnog i kabastog otpada planirana je u periodu od 13.-19. Novembra i to u periodu kada se inače odvozi redovni otpad (8 do 14h).

Za korisnike usluga u kolektivnom smještaju (zgrade), otpad je potrebno odložiti pored postojećih kontejnera za komunalni otpad dok u naseljima sa individualnim stambenim objektima (kućama), otpad možete ostaviti gdje inače odlažete svoje kante sa komunalnim otpadom, i to u dane redovnog odvoženja.

Ovo je odlična prilika da se riješite starog namještaja, sanitarija i drugih vrsta otpada koje pripadaju kategoriji krupnog i kabastog otpada i čije odvoženje nije moguće zajedno sa redovnim komunalnim otpadom. 

Važno je napomenuti da se u krupni i kabasti otpad se ne ubraja: iskopni materijal, građevinski otpad, šut, šljaka, pepeo, ostaci vozila (karoserije) ili zeleni otpad.

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja