• Jun

  04

  2021
 • 1531
RENOVATOR

RENOVATOR


RENOVATOR - sve boje vašeg doma

Uređenje doma, novog ili postojećeg, za nekoga može biti razonoda, a za nekoga noćna mora. Kako da dom učinite svojom oazom mira je dilema koja je često prisutana, a mjesta za greške ima mnogo.Sa svih strana bombardovani smo savjetima šta i kako treba, i ponekad izgubimo fokus na stvari koje su jednostavne, funkcionalne i čine dom domom.

Infostan je oduvijek u potrazi za kvalitetom. Naša porodica, naši ZEV-ovi, iz dana u dan je sve veća. Zato moramo birati samo najbolje. Najbolje firme i najbolje ljude. Jednu predstavljamo danas.

Kada ga pitaju: "Jesi ti ono moler"?
On odgovara sa : "Učim se polako".

Jer on nije moler, oni nije onaj koji nosa kantice i valjke. On je RENOVATOR.
Iz dana u dan letvicu diže visoko, ide uvijek stepenicu više i on je taj koji postavlja uslove za kvalitet u svojoj branši. Bavi se stručnim pitanjima, rješenjima i preporukama. Osnivač FB grupe „Savjeti za uređenje doma“ koja je uspješno prisutana još od davne 2012. godine i broji preko 7K članova. Od sada i na Infostan blogu.

Jedan jedini,
Zdravko Janjuš - RENOVATOR.

KOMENTARI

 • Telefon:
  +387 51 961 691

 • Save Mrkalja 13
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja