• Oct

  26

  2017
 • 1116
RENEXPO BiH

RENEXPO BiH


Ukoliko se zanimate za tematike obnovljivih izvora energije, energetsku efikasnost, zaštitu okoline i upravljanje vodama, posjetite međunarodni sajam i konferencije Renexpo BiH

Četvrti međunarodni sajam i konferencija o obnovljivim izvorima energije, energetskoj efikasnosti, zaštiti okoline i upravljanju vodama u Bosni i Hercegovini biće održan 8. i 9. novembra u Hotelu Hills u Sarajevu.

RENEXPO BiH predstavlja odličnu platformu za investitore, predstavnike ministarstava, opštinske strukture ali i poslovne rukovodioce iz sektora energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije. Zajedno sa predstavljanjem tržišnih potencijala cijelog regiona, mogućnošću investiranja i predstavljanja novih projekata, prateći programi koji se nude međusobno povezuju preko 1500 posjetilaca i 700 učesnika konferencije svake godine. 

Na sajmu ćete imati priliku da se povežete sa lokalnim, međunarodnim i stranim ekspertima koji dolaze iz zemalja širom Evrope i da kroz raznovrsne radionice, konferencije, poslovne sastanke i stručne obilaske sajma upoznate najnovije trendove i iskustva iz ove oblasti.

Više detalja možete pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji. Takođe na istom mjestu možete obaviti i besplatnu registraciju

KOMENTARI

 • Telefon:
  +387 51 961 691

 • Srpska 99
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2021 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja