• Aug

    04

    2020
  • 2011
Počela ugradnja vodomjera na daljinsko očitavanje

Počela ugradnja vodomjera na daljinsko očitavanje


Na području grada Prijedora počela je ugradnja sekundarnih vodomjera na daljinsko očitavanje, potvrdili su u lokalnom -Vodovodu”.

Ovaj sistem očitavanja potrošnje vode odnosi se na stambene zgrade, koji će i te kako olakšati posao radnicima ovog preduzeća.
Osim toga, riječ je o realnijem prikazu potrošnje vode, tvrdi Aleksandra Pašalić, izvršni direktor za ekonomske poslove u preduzeću “Vodovod”.
– Pojedini potrošači su na kolektivnom vodomjeru, a pojedini na sekundarnom i ukoliko se na sekundarnom vodomjeru ne očita potrošnja, to tereti ostale potrošače, koji su na kolektivnom vodomjeru. Ovi digitalni vodomjeri će nam omogućiti stvarno očitavanje, kako sekundarnih, tako i kolektivnih vodomjera – pojasnila je Pašalićeva i dodala da troškove ugradnje vodomjera na daljinsko očitavanje snosi “Vodovod”.

– Znači, svi potrošači koji su imali sekundarne vodomjere u stanovima biće zamijenjeni vodomjerima na daljinsko očitavanje i to o trošku “Vodovoda”. Ukoliko potrošač sam odluči da ugradi sekundarni vodomjer, moraće ugraditi onaj sa daljinskim očitavanjem – istakla je ona.
Cijena ugradnje vodomjera na daljinsko očitavanje je 220 KM po domaćinstvu.

Izvor: Infoprijedor.ba

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja