• Mar

  01

  2018
 • 232
Banja Luka se pridružila evropskim gradovima u borbi protiv klimatskih promjena

Banja Luka se pridružila evropskim gradovima u borbi protiv klimatskih promjena


Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić danas je u Beču potpisao izjavu, kojom se Grad Banja Luka pridružuje borbi protiv klimatskih promjena i zagađenja štetnim gasovima u atmosferi.

- Grad Banja Luka se pridružio spisku od oko 40 gradova iz Evrope, uključujući Varšavu, Ljubljanu, Atinu, Beč i druge gradove koji su podržali potrebu smanjenja štetnih gasova u atmosferi i narušavanja klime na našoj planeti – kazao je Radojičić.

Takođe, danas se održava dodatni dan konferencije o temi urbana budućnost, koja u Beču okuplja nekoliko stotina učesnika iz čitave Evrope i na kojoj se prezentuju savremeni trendovi u razvoju lokalnih zajednica i modernih tehnologija.

Na nekoliko desetina panela razgovara se o razvoju saobraćaja, urbanom planiranju, pametnim gradovima, zaštiti životne sredine i drugim standardima savremenih gradova i opština u Evropi.

Izvor: Banjaluka.rs.ba

KOMENTARI

 • Telefon:
  +387 51 238 130

 • Stepe Stepanovića 185A
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2019 Infostan - Izrada i projektovanje Navigo SC d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja