• May

    07

    2018
  • 1443
Banja Luka - Novi liftovi u tri stambene zgrade

Banja Luka - Novi liftovi u tri stambene zgrade


Pušteni su u rad liftovi u stambenim zgradama u ulicama Majke Knežopoljke broj 5, Bulevaru Živojina Mišića broj 47 i u Beogradskoj ulici broj 1, koji je prilagođen licima sa invaliditetom.

Radove su zajednički finansirali Grad Banja Luka i zajednice etažnih vlasnika, a njihova ukupna vrijednost je 56.224 KM.

-Dio  u iznosu od  20.205 KM su finansirale zajednice etažnih vlasnika, dok je iznos od 36.018 KM snosio Grad. Radove je izvelo  preduzeće „Tri best“ d.o.o. iz Banje Luke – rekli su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Sve zajednice etažnih vlasnika izabrane su za ovaj vid podrške putem javnog poziva, i njihovo učešće u sufinansiranju sanacije liftova kreće se od 34 do 38 odsto.

U okviru ovog projekta, namjera Grada bila je da se pomogne građanima u finansiranju investicionog održavanja zgrada, čime se sprečava ili otklanja opasnost po život i zdravlje ljudi i obezbjeđuje sigurnost korisnika zgrade i okoline, te obezbjeđuje funkcionalnost i bezbjednost liftova.

Izvor: banjaluka.rs.ba

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja