• Sep

    26

    2018
  • 1194
Banja Luka - izabrano 57 malih projekata mjesnih zajednica
  • Autor: Infostan
  • Kategorije: Vijesti ,
  • Oznake:

Banja Luka - izabrano 57 malih projekata mjesnih zajednica


Gradska uprava odabrala je 57 tzv. malih projekata mjesnih zajednica, u pojedinačnoj vrijednosti do 2.500 KM, koji će ove godine biti provedeni na području cijelog grada. Za male intervencije u prostoru ovogodišnjim budžetom planirano je 150.000 KM, a projekte su predlagali savjeti mjesnih zajednica, u konsultacijama sa građanima.

Nakon okončanog javnog poziva i pregleda dostavljenih projekata, sačinjena je rang-lista najuspješnijih projekata mjesnih zajednica, kojima se dodjeljuju sredstva u iznosu do 2.500 KM po projektu, a uskoro će biti i pokrenut postupak javne nabavke.

-Prema pozivu, svaka mjesna zajednica je mogla da predloži najviše dva projekta koja se, uglavnom, odnose na rješavanje manjih infrastrukturnih radova, spoljašnje i unutrašnje uređenje objekata i dvorišta mjesnih zajednica, kao i uređenje značajnih objekata i njihove okoline na području mjesne zajednice – saopšteno je iz Odjeljenja za opštu upravu.

Prema njihovim podacima, mjesne zajednice kandidovale su 60 projekata, a komisija je izabrala njih 57.

Sudeći po rang listi, male intervencije biće izvršene po cijelom gradu. Tako će, između ostalog, na Petrićevcu biti instalirane klupe za odmor i koševi za sportsko igralište, u Zalužanima uređen plato ispred Osnovne škole „Jovan Dučić“, na Starčevici postavljene nove klupe, u Adi adaptirano sportsko igralište, u Novoj varoši nabaljena računarska oprema za mjesnu zajednicu, a u Boriku osvijetljeni pješačkih prelazi.

Spisak svih odobrenih projekata možete preuzeti OVDJE.

Izvor: banjaluka.rs.ba

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja