Završni radovi Brko

Završni radovi Brko Građevinski radovi

INFORMACIJE

Naziv: Završni radovi Brko
Ulica: Relje Krilatice 5
Mjesto: Banja Luka
Email: [email protected]
Web: www.brko.iz.rs
Telefon: 065809338
JIB/PDV: 4509478740004
Korisnik: Zavrsni radovi Brko

PROFIL KOMPANIJE


Izrada svih vrsta unutrašnjih zidarskih radova, uključujući i izradu ukrasnih zidova i kamina, mašinsko malterisanje i estrisi.

Izrada svih vrsta rigipsnih zidova, stropova i spuštenih stropova. Sistemi RIGIPS I KNAUF.

Podopolagački radove koje izvode podopolagači su specijalisti za polaganje podova, naročito drvenih. Prilikom izvođenja podopolagačkih radova se ne brine samo o pravilnom polaganju parketa, nego i o pripremi, obradi i izolaciji podloge na koju će postavljati parket. Nadalje, jedan od zadataka kod postavljanja parketa je da poulji drvo te ga zapečati da bi ga trajno zaštitio od habanja, parazita ili drugih neželjenih znakova korištenja.

Parketarski posao zahtijeva posebne alate kako bi pravilno postavio podnice i kako bi mogao garantovati kvalitetu izvršenog posla. Neki od njih su sljedeći: mjerni alati, mašine za brušenje parketa, polirke, odvijači, mrežice, strugači, trake, razne lo...

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja