Euro K 2007

Euro K 2007 Nekretnine iz fotelje

INFORMACIJE

Naziv: Euro K 2007
Ulica: Srpska 2
Mjesto: Banja Luka
Email: [email protected]
Web: www.nekretnineonline.net
Telefon: 065 652 344
JIB/PDV: 4402773820002
Korisnik: E-agency Ljubinka Ostojić

PROFIL KOMPANIJE


Agencija za nekretnine počela je sa radom 2010. godine pod nazivom “Euro K 2007” d.o.o. nakon čega, 2014.godine vrši izmjenu web stranice u www.nekretnineonline.net sa vizijom kupovine stana iz fotelje.

Cilj kupovine stana iz fotelje jeste što bolja prezentacija nekretnina našim klijentima koji će putem našeg web-a imati maksimalne informacije o stanju, lokaciji, cijeni i kvalitetu nekretnine koja će im omogućiti da sačuvaju svoje dragocjeno vrijeme te izbjeći nepotrebne obilaske nekretnina.

Naša agencija nudi i niz korisnih dodatnih besplatnih usluga koje našim klijentima olakšavaju najam, zakup, prodaju ili kupovinu stana, kuće ili poslovnog prostora i sl. te im omogućava bolje snalaženje na tržištu nekretnina. Neke od najvažnijih dodatnih usluga za vlasnike su tržišne procjene nekretnina, marketing, te savjeti o najboljem načinu opremanja ili prezentacije nekretnina kako bi stan, kuća ili poslovni prostor bio što atraktivniji.

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2021 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja