• Feb

  19

  2017
 • 973
Sajam Grames Demi Dekor i Dizajn 2017

Sajam Grames Demi Dekor i Dizajn 2017


Već 21. put početak građevinske sezone obilježava Grames sajam građevinarstva. Na sajmu će svoje mjesto naći najprestižnije kompanije iz svijeta građevinarstva, elektro i mašinske sfere poslovanja ali po prvi put i svijet dekora i dizajna, kao prirodna nadogradnja u izgradnji

Specijalizovana međunarodna manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata. Upotpunjuju ga i različiti načini adaptacije, rekonstrukcije i restauracije, kao i promocija starih zanata koji su druga krajnost savremenim informacionim tehnologijama i modernom upravljanju projektima. Kao finalna djelatnost, dio Sajma građevinarstva je i opremanje enterijera.

Učesnici manifestacije su svi eminentni domaći i strani građevinski proizvođači, distributeri i trgovci opremom i materijalima. Oni za posetioce Sajma svake godine pripreme posebne popuste i specijalne uslove plaćanja proizvoda i usluga.

Prijavu za izlagače možete preuzeti na ovom linku.

Više informacija možete dobiti kod zvaničnog organizatora: 
Banjalučki sajam
Ulica Pilanska bb
78000 Banja Luka
[email protected]
Tel: +387 (0)51 333 200
Fax: +387 (0) 51 333 223

KOMENTARI

 • Telefon:
  +387 51 238 130

 • Stepe Stepanovića 185A
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2020 Infostan - Izrada i projektovanje Navigo SC d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja